Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. ezüst
Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. ezüst
5 030 EUR

Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. ezüst

Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. ezüst
Leica Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. ezüst
Raktáron
Termék szín
Fekete
Ezüst
5 030 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Rendkívül sokoldalú

A Leica több mint 150 éve fejlesztte ki kiemelkedően precíz optikai eszközeit, amelyeket folyamatosan finomítanak, hogy az élen járjanak. Mindegyik a legmodernebb technológiával felszerelt remekmű. Ezen remekművek egyike a rendkívül sokoldalú Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. standard objektív, amelyet azért hoztunk létre, hogy nagyobb szabadságot biztosítson a fotósoknak – a kiemelkedő minőségű képek és a maximális kreatív rugalmasság érdekében. Csúcskategóriás technológiája kihasználja az új kameraérzékelőkben rejlő teljes teljesítménypotenciált, kivételesen nagy kontrasztú és hihetetlenül részletgazdag képeket kínálva, szinte bármilyen helyzetben, gyakorlatilag bármilyen környezeti megvilágítás mellett.

Fókuszáljon a világra, 45 cm-től az örökkévalóságig

A Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. részletes közelképeket tesz lehetővé a dupla fogású mechanizmusnak és a 45 centiméteres minimális fókusztávolságnak köszönhetően. Kifejezetten mérnökök által kifejlesztett, nagymértékben megnöveli a gyűrű forgási tartományát az előző modellhez képest, ami rendkívül egyszerű és kényelmes fókuszálást tesz lehetővé a teljes tartományban, különösen a kiterjesztett közeli tartományban. A 70 centiméteres távolságokat is a távolságmérő kezeli. A kibővített, 70-45 centiméteres közeli tartományhoz a képernyőn élő nézet, a Visoflex vagy a Leica FOTOS App segítségével fókuszálhatsz.

Problémamentes fotózás

A Summilux-M 50 f/1.4 ASPH. ugyanolyan kompakt, mint ahogy már a Leica objektívektől megszokhattuk, mindössze 337 grammos tömeggel rendelkezik. Az általa készített képek teljesen új szintre lépnek. Az előző modellhez képest 9 helyett 11 rekeszlapát biztosít még kerekebb bokeh-t az összetéveszthetetlen Leica megjelenéssel. A napellenző modern, kerek kialakítása még nagyobb rugalmasságot kínál, továbbá az objektívbe van beépítve, így egy csuklómozdulattal fel- vagy lecsavarható.

Adatok
Gyártó
Leica
Méretek
112 x 112 x 136 mm
Zoom tartomány
50mm fix
Élességállítás módja
manuális
Tömeg (g)
337
Legkisebb fókusztávolság (m)
0,45
Gyújtótávolság (mm)
50
Érzékelő szabvány kompatibilitás
Full Frame - APS-C - MFT
Tartozékok

bőrtok, első-hátsó lencsesapka.

Termék szín
Ezüst
Bajonett
Leica M
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Cikkszám
11729
Hasonló termékek