Leica Sofort 2 fényképezőgép, fehér
Leica Sofort 2 fényképezőgép, piros
400 EUR

Leica Sofort 2 fényképezőgép, piros

Leica Sofort 2 fényképezőgép, fehér
Leica Sofort 2 fényképezőgép, fehér
Leica Sofort 2 fényképezőgép, fehér
Leica Sofort 2 fényképezőgép, fehér
Leica Sofort 2 fényképezőgép, fehér
Rendelhető
Termék szín
Fehér
Piros
Fekete
400 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ragadd meg a jelent!

Leica dizájn

A Leica SOFORT 2 fényképezőgép letisztult és minimál dizájnt testesít meg, amely könnyedén ötvözi az esztétikát a funkcionalitással. Elegáns testével és könnyű felépítésével ez a fényképezőgép ideális az értékes pillanatok útközbeni megörökítéséhez. Az intuitív kezelőszervek elrendezése még jobban kiegészíti az egyszerű kialakítást, így a felhasználók könnyedén koncentrálhatnak az élet kedves emlékeinek megörökítésére.

Zökkenőmentes kapcsolódás a Leica FOTOS alkalmazáshoz

A Leica FOTOS alkalmazáshoz való kapcsolódás tökéletes az "Sofort" fényképezés és a digitális életmód integrálásához. A SOFORT 2 és az alkalmazás Bluetooth-on keresztül történő egyszerű párosításával a fényképek azonnal átvihetők a fényképezőgépről az okostelefonra, és még a fényképezőgép távvezérlése is lehetséges. Lehetőség van az okostelefonról és más Leica fényképezőgépekről származó képek átvitelére és nyomtatására is, amelyek az alkalmazás Leica Galériájában vannak tárolva. Ez a fényképezőgép és a FOTOS alkalmazás közötti dinamikus kapcsolat hidat képez az instant filmes fényképezés és a digitális világ között, így a Leica SOFORT 2 a modern kor alkotóinak sokoldalú társa.

Kreatív megvalósítások

A Leica SOFORT 2 számos kreatív lehetőséget kínál a 10 filmstílus és 10 objektívstílus opcióval. A filmstílus segítségével kiválaszthatod a hangulathoz illő, tökéletes szűrőt, amely nosztalgikus, vibráló vagy elegáns hangulatot kölcsönöz a képeknek. Ezt kiegészítik az objektívstílusok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző effektusokkal kísérletezzenek, például halszem, makró és kettős expozíció. Ezek a lehetőségek arra ösztönöznek, hogy könnyedén és szórakoztatóan készíts fantáziadús pillanatfelvételeket.

Szelektív nyomtatás

A Leica SOFORT 2 egyik kiemelkedő jellemzője a szelektív nyomtatási képesség. Ennek a funkciónak a segítségével  így biztosíthatod, hogy csak a legjobb felvételek kerüljenek a fizikai világba. Lehetővé teszi, hogy finomhangold, mit nyomtatsz, és elkerüld a filmkockák pazarlását.

 

Adatok
Gyártó
Leica
Kijelző
3 coll TFT LCD
Méretek
123 x 86 x 44 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
5 – 40°C
ISO értékek
ISO 100-1600
Fájl formátumok
JPEG
Képfelbontás
2560 x 1920 Pixel (4,9MP); 62 x 46 mm papír alapú
Expozíció kompenzáció
±2,0 EV in 1/3 EV
Zársebesség tartomány
1/4 - 1/8000
Akkumulátor
beépített 740mAh, 3.7V
Tömeg (g)
320
Képarány
n.a.
Rekesz előválasztás
n.a.
Tartozékok

Fényképezőgép, hordszíj, objektívsapka, USB-kábel.

Zársebesség előválasztás
n.a.
Termék szín
Piros
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Objektív
2.4mm f/2
Cikkszám
19189
Hasonló termékek