LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
2 110 EUR

LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép

LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
LEICA D-Lux 7 “A BATHING APE® Х STASH” fényképezőgép
Használati útmutató
Raktáron
2 110 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az új Leica D-Lux 7 “A BATHING APE® х STASH”

Ez a különleges kiadású Leica D-Lux 7 „A BATHING APE® x STASH” egy izgalmas új kollaboráció, amely az utcai divat és életmód végső megtestesülését mutatja be. A kompakt fényképezőgép a New York-i graffitihős, STASH – más néven Josh Franklin – és az utcai ruházati márka, az A BATHING APE® (BAPE®) aláírását viseli. Mind a fotós, mind a kamera az utcai életérzést képviseli, a streetwear márka szinonim terepszínű nyomatát és a jellegzetes majomfejet hordozva a vázon.

Egy kép elkészítésekor azok a dolgok, amiket nem látunk, gyakran éppen olyan fontosak, mint azok, amik szinte szemet szúrnak. Az új D-Lux 7 mindezt jobban alátámasztja, mint bármely más kamera. A rendkívül hivalkodás mentes, könnyű felépítést és az első osztályú optikát, a csúcsminőségű megmunkálást a Leica új kompakt kamerája összegzi egy készülékben.
Intuitív kezelésével és kiváló használhatóságával a D-Lux 7 egyaránt lehet tökéletes választás egy elszánt amatőrnek, vagy egy jó stílusérzékű professzionális fotósnak is. A D-Lux 7 kiválósága abban rejlik, hogy a kamera mindig a megfelelő pillanatban van a felhasználó keze ügyében, éppen akkor, amikor a téma egy pillanatig tart csupán.

Nagy méretű, 4/3"-os szenzora, nagy fényerejű objektívje (Leica DC Vario-Summilux 10.9-34 F1.7-2.8 ASPH. 35 mm ekvivalens: 24-75 mm) és ideális zoom tartománya teszi a készüléket számtalan fotós szituáció megörökítésére alkalmassá.
Diszkrét és energiától duzzadó. A D-Lux 7-ben az ambiciózus újoncok megtalálnak mindent, ami által hatékonyan javíthatják képességeiket, de a profik számára sem lebecsülendő a teljesítménye. 

Egy igazi talentum

Kiváló használhatósága, intuitív kezelhetősége sosem félemlíti meg az ambiciózus kezdőket, mi által ideális kiindulópontot nyújt a fotózás csodálatos világába. Mivel a D-Lux 7 szabad választást kínál komplexitása révén, aktívan tanítja a felhasználókat a fotózás alapjaira, hasznos gyakorlati megtapasztalások által segíti fejlődésüket.   

Kapcsolat a világgal

A D-Lux 7 és a Leica Fotos App közös szívdobbanásra működik, lehetővé téve fotóink, vagy videóink megosztását az interneten egy okostelefon segítségével. Ez a mindenféle digitális platformhoz való könnyű csatlakoztathatóság lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy életük legnagyobb élményeit fantasztikus képi minőségben és páratlan sebességgel tegyék meg.  

Meggyőzően sokoldalú

A D-Lux 7 kitűnő optikai minőségéhez a beépített objektív nagy fényrekesze (F1.7-2.8) és a nagy gyújtótávolság (10.9 - 34 mm, 24 - 75 mm ekvivalens) is hozzájárul. Meggyőzően teljesít a legváltozatosabb fotográfiai műfajok terén, mint portré-, tájkép-, vagy épület fotózás, makró fotózás, illetve fotós újságírók is előszeretettel használják.    

A D-Lux 7 hatásos vizuális teljesítménye valójában kedvezőtlen fényviszonyok esetén válik nyilvánvalóvá, különösen vaku használata nélkül. 

Lépjen a következő szintre! 

Az újonnan fejlesztett 17 MP-es szenzor teljes felbontást kínál a választott képaránytól (3:21 4:3, 16:9) függetlenül. A szenzor minden képen több részletet biztosít. A 4/3"-os érzékelő következésképpen nagyobb pixelmérethez vezet, ami viszont a több fény hasznosítása által redukálja a képzajt, így a D-Lux 7 tökéletesen alkalmas fotózásra mindenféle fényviszonyok között.

Soha ne szalassza el a pillanatot!

A beépített szupergyors autofókusz segítségével a kamera másodpercenként akár 11 felvételt is tud készíteni, ami garantálja, hogy a leggyorsabb mozgást is sikeresen örökíthetjük meg. Mindemellett a készülék rendelkezik egy utófókusz funkcióval is, aminek segítségével a fotós utólag is meghatározhatja a kép fókuszált pontját.

Keretezze be a világot!

A készülék nagy felbontású elektronikus keresője 2.760.000 pixelével tökéletes komponálást garantál. A 3"-os hátlapi érintőképernyő 1.240.000 pixel felbontású. Az érintőképernyő használata kényelmessé teszi a felhasználó számára a kamera kezelését, emellett tökéletesen alkalmas arra, hogy fotózás közben pillanatok alatt megítéljük az elkészült fotó élességét. 

Élvezze az élethű videókat! 

Amikor az élet túl gyorsan pörög ahhoz, hogy egy képen örökítsük meg, a D-Lux 7 videó funkciói akkor kezdenek igazán csillogni. 4K felbontásával 4-szer jobb képet kínál a Full-HD felbontásnál, 30 kép/másodperces rögzítési sebessége MP4 és AVCHD-formátumban is tökéletes folyamatosságot garantál, mindezt ragyogó felbontás mellett. A 4K technológia velejárójaként a 4K fotó funkció lehetővé teszi akár 8 MP-es képek kimentését is - közvetlenül a videóból.

 

Kapcsolat a világgal

WiFi hálózat és egy okostelefon segítségével a lehetőségek száma szinte korlátlan. A Leica Fotos App letöltésével a készülék képes lesz távirányított kép készítésre, azonnal átmozgathatja, megoszthatja, szerkesztheti képeit mobiltelefon segítségével, akár útközben is.    

Frissítés:

A Leica kihozott egy frissítést C-Lux és D-Lux 7 tulajdonosoknak, mely a Leica FOTOS applikációt teszi még praktikusabbá a felhasználók részére.

Keresse a Leica FOTOS 1.1 applikációt az: 

vagy a

 

platformokon!

Jellemzők:

 • nagy 4/3”-es érzékelő
 • gyors csúcsminőségű lencsék: a rögzített lencsék tökéletesen illeszkednek az érzékelőhöz a legjobb képminőség érdekében
 • beépített nagyfelbontású 2,8 MP OLED EVF kijelző: tökéletes kép erős napsütésben is.
 • fókusz peaking - kihangsúlyozza a fókuszált területeket.
 • Egyszerű használhatóság, Leica működési elvekkel gazdagítva
  • WIFI / NFC: képmegosztás és továbbítás a Leica Image Shuttle alkalmazással, okos telefonra, vagy tablet-re
  • tartozék LEICA CF D vaku
  • 4K VIDEO: legújabb videó technológia
  • 3 év gyári garancia
Adatok
Gyártó
Leica
Energiaellátás
Li-ion akkumulátor (7.2V, 1025 mAh, 7.4 Wh)
Kijelző
3 coll
Méretek
118 x 66 x 64 mm
Csatlakozók
Digitális: USB (AV/USB multi), mini-HDMI (Typ C), AV kimenet WIFI: IEEE 802.11b/g/n/2412 MHz - 2462 MHz (1-11 ch)/WPA/WPA2/infrastruktúra mód/WPS/ Wi-Fi direkt/Wi-Fi gomb NFC: ISO/IEC 18092, NFC-F (passzív mód)
Működési / tárolási hőmérséklet
0 - 40°C
Külső vakupapucs
van
Effektív képpontok száma
17 MP
ISO értékek
ISO 100 - 25600
Önkioldó
2 mp, 10 mp (3 kép)
Adattárolás
SD, SDHC, SDXC
Fájl formátumok
állókép: RAW/JPEGvideó: MP4
Mikrofon
beépített, sztereó monoaurális
Hangfelvétel
sztereó AAC
Gyári objektív
Leica DC Vario-Summilux 10.9– 34 mm f/1.7–2.8/ASPH., 35 mm, megfelel: 24 - 75 mm-nek. 11 tag 8 csoportban (5 aszférikus lencse /8 aszférikus felület/2 ED lencse). Fókusztávolság:
Képstabilizátor
van
Beépített vaku
nincs
Élességállítás
auto, utófókusz
Állvány csatlakozás
van
Fehéregyensúly
automata, nappali fény, felhős, árnyékos, izzó, villanófény, 4 kézi beállítás, színhőmérséklet
Szoftver
a kamera regisztrációja után letölthető Adobe® Photoshop® Lightroom® (90 napos ingyenes licensz)
NFC
ISO/IEC 18092, NFC-F (passzív mód).
Autofókusz
arc / szemfelismerés, követés, 49mezős, 1 mezős (rugalmas / skálázható), egyedi többszörös, pinpoint
Felvétel üzemmódok
[ AFS] SH: 40 frame/s*, H: 11 frame/s, M: 7 frame/s (élő nézetben), L: 2 frame/s (élő nézetben) (*kizárólag elektronikus zárral)
Kategória
kompakt fényképezőgép
Expozíciós üzemmódok
Üzemmódok: intelligens többmezős, középre súlyozott, szpot, Kompenzáció:
Filmfelvétel
4K MP4 3840a2160/30p (100 Mbit/s) 3840a2160/24p (100 Mbit/s) 1920a1080/60p (28 Mbit/s) 1920a1080/30p (20 Mbit/s) 1280a720/30p (10 Mbit/s)
Vaku opciók
60 cm – 14.1 m (Wide/ISO Auto), 0.3 – 8.5 m (Tele/ISO Auto)
Kereső
0.38
Zársebesség tartomány
60s - 1/4000s, 1s- 1/16000s (elektronikus kioldóval)
Akkumulátor
Li-Ion akku
Videokimenet
micro HDMI type D
USB
USB 2.0 micro-B
Zoom tartomány
max. 4x digitális
Wi-Fi
 IEEE 802.11b/g/n/2412 MHz - 2462 MHz (1-11 ch)/WPA/WPA2/infrastructure mode/WPS/ Wi-Fi direct/Wi-Fi gomb
Felbontás
21.7 MP, effektív 17 MP
Hangszóró
monoaurális
Bluetooth
Bluetooth Ver. 4.2 (Bluetooth low energy (BLE))
Tömeg (g)
403
Érintőképernyő
Van
Képarány
3:2; 4:3; 16:9; 1:1
Rekesz előválasztás
van
Egyéb tulajdonságok
Kreatív felvételi módok: expressive, retro, old days, high key, low key, sepia, monochrome, dynamic monochrome, rough monochrome, silky monochrome, impressive art, high dynamic, cross process, toy effect, toy pop, bleach bypass, miniature effect, soft focus, fantasy, star fi
Szenzor
4/3 "-os nagyérzékenységű MOS szenzor teljes képpont szám: 21.7 mp (effektív képpont szám: 17 MP)"
Tartozékok
vaku (Leica CF D), akkumulátor, akkumulátor töltő, USB kábel, nyakpánt, objektívvédő kupak, hot shoe fedő, használati útmutató, garancia kártya
Zársebesség előválasztás
van
Szín
zöld
Zoom ekvivalens
35 mm kamera ekvivalens: 24-75 mm
Macro
van, széles: 3 cm, tele: 3 cm
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Cikkszám
19167
Hasonló termékek