Leica SL2 és SL2-S szettek

Leica
2021.11.23 09:59
Leica SL2 és SL2-S szettek

A fotózás a mi szenvedélyünk, akárcsak a Öné. Akár most teszi meg az első lépést egy Leica felé, akár évek óta a Leica család tagja, ez az ajánlat kifejezi hálánkat, hogy egy Leica fényképezőgépen keresztül nézi és fejezi ki világunkat.

Mostantól 2023. április 30-ig az alábbi Leica SL szettek valamelyikének megvásárlására érvényes utalványt kaphat:

Leica SL2 + Summicron-SL 35 f/2 ASPH.

https://www.leica-budapest.hu/Leica-SL2-Summicron-SL-35-f-2-ASPH-szett

Leica SL2-S + Summicron-SL 35 f/2 ASPH.

https://www.leica-budapest.hu/Leica-SL2-S-Summicron-SL-35-f-2-ASPH-szett

Leica SL2 + Summicron-SL 50 f/2 ASPH.

https://www.leica-budapest.hu/Leica-SL2-Summicron-SL-50-f-2-ASPH-szett

Leica SL2-S + Summicron-SL 50 f/2 ASPH.

https://www.leica-budapest.hu/Leica-SL2-S-Summicron-SL-50-f-2-ASPH-szett

Leica SL2 + Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH.

https://www.leica-budapest.hu/leica-sl2-vario-elmarit-sl-24-70-f28-asph-szett

Leica SL2-S + Vario-Elmarit-SL 24-70 f/2.8 ASPH.

https://www.leica-budapest.hu/leica-sl2-s-vario-elmarit-sl-24-70-f28-asph-szett

Fedezze fel a Leica egyedülálló minőségét, és éljen át új fotós élményeket verhetetlen áron. Az utalvány beváltható az összes résztvevő Leica Áruházban, Leica Online Áruházban és kiválasztott kereskedőnél.

A Leica SL-rendszer lehetővé teszi, hogy megvalósítsa kreatív elképzeléseit, köszönhetően a Leica jellegzetes optikai kialakításának, amelyet az SL objektívekben mutattak be – mindezt a legmagasabb minőségi szabványok figyelembevételével fejlesztették és gyártották.

Használja ki az összes Leica M, Leica R és Leica TL objektívvel, az összes L-mount objektívvel, valamint a kiemelkedő Leitz Cine objektívekkel való kompatibilitásnak köszönhetően a legszélesebb választékot egyéni rendszer felépítéséhez. A Leica SL2 47 megapixeles érzékelője képstabilizátorral és 14 lépéses dinamikatartománnyal könnyedén feltárja azokat a finomságokat, amelyeket szabad szemmel nehéz látni. Ha a videó az Ön kreatív médiája, kihasználhatja a 12 bites 60 képkocka/mp sebességű RAW video, az integrált megtekintési look up table-öket és a Leica SL2-S rögzítési időkorlátozás mentességét a professzionális mozgóképek munkafolyamataihoz. Mindkét fényképezőgép időtálló, Németországban gyártott vázat kínál tökéletes tapintással, valamint egyedülálló Leica képminőséggel és megjelenéssel.

Ahhoz, hogy hozzáférjen ehhez a korlátozott idejű lehetőséghez, hozzon létre vagy jelentkezzen be Leica fiókjába, és vegye át az utalványt a következő linken:

https://leica-camera.com/en-int/photography/sl/do-not-dream-it-own-it