Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Budapest szívében felbukkant a "Piros Pötty"

Az üzlet koronavírus kormányzati korlátozásai alatt átmenetileg zárva tart. Megértésüket köszönjük. 

 

Budapest szívében, egy utcában, ahol autók nem járhatnak, egyszer csak megjelent a „piros pötty”. Ez az új üzlet incselkedik a Leica szerelmeseivel, akik retro kinézetű fényképezőgépekkel keresik a fény és árnyék tökéletes harmóniáját. A mondás szerint a szépség nem más, mint a boldogság ígérete, de a piros korong kézzel írott betűkkel sokkal többet kínál: meleg fény invitálja az arra sétáló szemlélődőket a magas igényeknek is megfelelő üzletbe; oda, ahol a Tökéletesség találkozik az Egyszerűséggel, az Eleganciával és a Kreativitással.

 

 

A hazai ügyfeleknek nem kell bemutatni a Váci utcát, mely fővárosunk klasszikus shopping övezete, a leghíresebb magyar utca, tele üzletekkel és vendéglőkkel. Nevezhetjük a város fő sétálóutcájának is; a Nagy vásárcsarnokot a Vörösmarty térrel összekötő mindössze 1200 méter hosszú utcán a nézelődő kóstolót kaphat Budapest életéből, esszenciájából.

 

 

Mostanság jó dolog Leica tulajdonosnak lenni; a vásárlóknak egyre fontosabb a minőség s a tradíció, és a Leica kínálatában bőven található mindkettőből. Ha legközelebb szüksége lenne egy memória kártyára, akkumulátorra, egy új Leica gépre, vagy csak szeretne felvágni régi Leitz Camerájával, nézzen be hozzánk.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Leica