Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica Q2 - Csak a tökéletességet fogadd el!

 

 

 

Szélesítsük kreativitásunk lehetőségeit!

 

Új 47,3 megapixeles képérzékelő és hatékonyabb digitális zoom

A leica Q2 újonnan kifejlesztett 47,3 millió képpontos, teljes formátumú képérzékelővel rendelkezik, amellyel részletekben igen gazdag fotókat és briliáns 4K videó felvételeket készíthetünk ISO 50.000 fényérzékenységig.

A kategóriájában legnagyobb fényerejű objektív és a nagy felbontóképességű szenzor kombinációja kiszélesíti a képkompozíció rugalmasságát, valamint – a digitális zoom funkciónak köszönhetően – lehetővé teszi a 28, 35, 50 és 75 milliméteres gyújtótávolságnak megfelelő látószögek kiválasztását, miközben megmarad a képérzékelő teljes felületéről rögzített felvétel 47,3 megapixeles felbontása DNG raw-formátumban.

 

 

Szálljunk szembe a körülményekkel!

Mindig és mindenhol készítsünk felvételeket!

 

Az új Leica Q2 kategóriájának egyetlen kamerája, amelyet por és fröccsenő víz elleni védőszigeteléssel láttak el. Ez azt jelenti, hogy a készülék még a legkedvezőtlenebb időjárási körülményeknek is ellenáll minden további védőintézkedés nélkül. Fotózzunk, videózzunk bárhol és bármikor, csak arra összpontosítsunk, ami valóban számít – a tökéletes kép elkészítésére.

 

Korlátlan lehetőség egyetlen objektívvel

 

Tökéletesség éjjel és nappal

 

Az objektív legnagyobb, f/1,7-es fényerejével fotótémánkat hihetetlenül jó élességgel örökíthetjük meg kiemelve azt a csodálatos rajzolatú, elmosódott háttérből. Az objektív teljesítménye garantálja a kiváló képminőséget még a legnehezebb fényviszonyoknál is.

A 75 milliméterig működő digitális zoommal a Leica Q2 tökéletes társunk mind utcai fotózáshoz, mind építészeti felvételekhez, tájképekhez és portrékhoz.

Az objektíven lévő makrófunkció tárcsa egyszerű elfordításával gyorsan lehetővé válik a Leica Q2 közeli, borotvaéles távolság beállítása 17 centiméterig. Közvetlenül mellette élességállító gyűrű található a kézi- és önműködő élességállítás kiválasztására.

 

Ragyogó áttekintés az új OLED képkeresővel

 

Az újólag kifejlesztett, 3,68 megapixeles, nagy felbontóképességű, kiváló dinamikus tartományú, kontrasztos OLED képkeresővel fotótémáinkról remek élőképeket kapunk, és felvételeinket is nagyszerű képminőségben szemlélhetjük. A korábbi LCD elektronikus keresők technológiáját túlszárnyalva a Leica Q2 OLED keresőjének minden egyes képpontja külön bocsájtja ki a fényt jobb kontraszt-teljesítményt és nagyobb színmélységet nyújtva. Az áramfogyasztás kicsi marad még a fényerős, nagyfelbontású elektronikus kereső használatával is.

A kereső azonnal működésbe lép, mihelyt a kamerát szemünkhöz emeljük, így a fotótémát megbízhatóan és érzékelhető késedelem nélkül szemlélhetjük. Az új Leica Q2 egyedülálló és intuitív kezelési koncepciója - többek között - a kamera hátulján lévő, újratervezett dioptriakompenzáció-nyomógombot kínál, amely megóv a dioptriaérték véletlenszerű átállításától.

 

 

 

Kiváló reakcióidő

 

Gyors témák megörökítése páratlan precizitással

Nem maradunk le az értékes pillanatok megörökítéséről, mert a Leica Q2 autofókusz-rendszere – kategóriájában a leggyorsabban - 0,15 másodperc alatt beállítja fotótémánk élességét. A Leica Q2 47,3 megapixeles legnagyobb felbontásánál elérhető 10 kép/másodperces képsorozatokkal bármit és bármikor lencsevégre kaphatunk.

 

 

 

Alkotóképességünk túllép a fotózáson az új, 4K videó funkcióval

 

A kiváló Leica Summilux objektív és a 4K videó-teljesítmény kombinációja a kreativitás új távlatait kínálja. Az új Leica Q2 a ragyogó, élethű mozgóképhez 4K videó funkciót, 3840 x 2160 képpontot és 30, illetve 24 kép/másodperces képfrekvenciát biztosít. Kívánság szerint a videófelvételek a jól ismert full-HD formátumban 120, 60, 30 vagy 24 képkocka/másodperccel is rögzíthetők.

 

 

 

Maradjunk kapcsolatban az új Leica FOTOS Applikációval!

 

Az új Leica Q2 energiatakarékos Bluetooth csatlakozással biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatot. Az első beállítás után a csatlakozás önműködően mentésre kerül, és elérhetővé válik a kamera további ki- és bekapcsolásakor. A Leica FOTO App segítségével bármikor gyorsan és könnyen megoszthatjuk felvételeinket a közösségi médiák felületén az egész világgal, számos kamera beállítást végezhetünk okostelefonunkkal, amelyet még a Leica Q2 távkioldására is használhatunk.

 

„Made in Germany”

 

A kiválóság hagyománya

 

A Leica Q2 a legszükségesebb funkciókra való törekvés mellett az adott lehetőségek legnagyobb kihasználására és a csúcsminőségre való elkötelezettség jegyében jött létre.

A gyártás során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használják a maximális élettartam és a hosszú időn át tartó működőképesség érdekében. A kamera váz magnéziumból készül a bizalom, a teljesítmény és ugyanakkor a különlegesség érzését tolmácsolva.

 

A klasszikus forma együtt jár az innovatív funkcióval

A dizájn és a használat eleganciája

 

Az új Leica Q2 jellegzetes hüvelyujj-támasza és ízléses gyémántmintás bőr bevonata az optimális fogást és ugyanakkor a kifinomult eleganciát is szolgálja.

A Leica Q-val ellentétben, követve a Leica M10-nél kialakított dizájnelveket, a Q2 új kioldógombja kizárólag a be- és kikapcsolását végzi bizalmat, egyúttal a gép harmonikus használatát és megfelelő reakcióképességet nyújtva.