Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica M többfunkciós markolat

Ár:
240.000 Ft (188.976 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 14495
Gyártó: Leica
markolatba épített GPS modul
geo-címkézés
USB csatlakozó
DIN/ISO-X csatlakozású stúdió vakukhoz érintkező bemenetek
Leica Image Shuttle szoftver csomaggal a kamera teljesen vezérelhető

Leírás

A többfunkciós M markolat főbb jellemzői közé tartozik a beépített GPS modul, amellyel a fotósok az EXIF képadatokhoz menthetik a felvétel helyének információit (geo-címkézés), és később azok alapján csoportosíthatják, vagy mutathatják meg képeiket.
A gépre szerelt kiegészítő kereső használatakor a többfunkciós M markolat SCA csatlakozója – amely a gépváz SCA csatlakozójával egyenrangúan működik – lehetővé teszi a külső vaku használatát.

A többfunkciós M markolat külső energiaforráshoz, valamint DIN/ISO-X csatlakozású stúdió vakukhoz érintkező bemenetekkel is rendelkezik. Külön beszerezhető, külső energia egység is rendelkezésre áll.

A markolat USB csatlakozóján keresztül a Leica M gép és a számítógép között kapcsolat létesíthető. A Leica Image Shuttle szoftver csomaggal a kamera teljesen vezérelhető, és a képek a gépből az USB kábellel közvetlenül a számítógépre menthetők. A többfunkciós markolat természetesen kiváló eszköz a gép biztosabb és kényelmesebb kezeléséhez is, különösen a súlyosabb R-objektívekkel történő fotózásnál.