Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica Super Vario Elmar SL 16-35mm F3.5-4.5 ASPH. objektív

Ár:
1.583.699 Ft + ÁFA ( 2.011.297 Ft )
Cikkszám: 11177
Gyártó: Leica
Leica ár-információk ITT!
SL rendszerhez
Extra nagy látószög
AquaDura® lencsebevonat
Szinte hangtalan autofókusz

Leírás

SL rendszerhez

Nagyobb látószög

Az új, 16-35 mm-es Super Vario Elmar objektív kibővíti az SL Zoom-lencsék portfólióját a szuper nagy látószög irányába. A már sokat bizonyított SL normál és teleobjektívek mellett ezt az objektívet is a gyors és közel hangtalan autófókusz, kompromisszummentes képalkotó teljesítmény, és a mindennapos használat során mutatott megbízhatósága teszi a német gyártó által ígért kiemelkedő minőségűvé. 

Csoportképek, tájkép fotózás és épület fotózás. Amikor a téma nagyobb látószöget kíván, az új Super Vari Elmar SL 16-35 mm F3,5-4,5 ASPH. a tökéletes objektív a pillanat megörökítésére. Rendkívüli minőségét a robusztus összeszerelés és a tökéletes képminőséget biztosító AquaDura® lencsebevonat is garantálja. 

Végtelen lehetőségek 16-tól 280 milliméterig

A Super-Vario-Elmar-SL 16–35 F3.5–4.5 ASPH, a Vario-Elmarit-SL 24–90 F2.8–4 ASPH. és az APO-Vario-Elmarit-SL 90–280 F2.8–4 ASPH. típusokból álló SL-zoom objektívek együttese a 16-280 milliméteres tartományt fogja át. A három objektív fókusz-tartománya kiválóan megfelel a legjellemzőbb fotós témák követelményeinek.

Mindig gyors és éles

A tipikus Leica jellemzők – például a teljes távolság- és fényrekesz tartományban kiemelkedő képminőség – mellett ez a nagy teljesítményű objektív igen gyors és szinte hangtalan autofókusz-rendszerrel rendelkezik. Ennek érdekében az élességállításhoz csupán egy igen könnyű rész mozog az objektív belsejében. A léptető motorból és lineáris pozícionálóból álló, kifejezetten erre a célra kifejlesztett mechanizmus nagyon gyors, szinte hangtalan és pontos élességállítást tesz lehetővé anélkül, hogy az objektív teljes hossza változna.

Minden helyzetben megbízható

Úgy, mint az SL-rendszer többi tagját, a Super-Vario-Elmar-SL 16–35 F3.5–4.5 ASPH. típust is a profi fotográfia különleges igényei szerint tervezték és gyártották. Az optikai rendszer továbbfejlesztett geometriai jellemzőinek és a kiemelkedő minőségű lencsebevonatnak köszönhetően a káros fényszóródás és –tükröződés optimálisan alacsony szintű.

Szerkezeti jellemzők

A Super-Vario-Elmar-SL 16–35 F3.5–4.5 ASPH. újólag tervezett optikai rendszere 12 csoportba rendezett 18 lencsetagból áll. Ezek közül kettő aszférikus a monokromatikus aberráció csökkentéséhez, három pedig különleges törésmutatójú a kromatikus aberráció mérsékléséhez.

 

A fotós álmok gyakran csak egy kattintásnyira vannak. Hozza meg döntését most, és emelje fotós alkotókészségét teljesen új szintre!

A fényképezőgép nem tartozék.