Leica Summilux-M 90mm F1.5 Asph. fekete objektív
Leica Summilux-M 90mm F1.5 Asph. fekete objektív
13 710 EUR

Leica Summilux-M 90mm F1.5 Asph. fekete objektív

Leica M bajonett

Full Frame érzékelőhöz
Rendelhető
13 710 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Új szint a portréfotózásban

A Summilux-M 90 f / 1,5 ASPH.  objektív olyan lehetőségeket kínál, amelyek valóban kivételes eredményeket hoznak. Az objektív lélegzetelállítóan kis mélységélességgel kelti életre a

portrékat, lehetővé téve, hogy a téma tökéletes fókuszban, de egyben gyengéd lágyságban jelenjen meg, miközben a háttér finoman elmosódik, lenyűgözően szép bokeh-t eredményezve.

A Summilux-M 90 f / 1,5 ASPH optikai kialakítása a legújabb lencsetechnológia és fejlesztések élvonalában van, és a legszélesebb f / 1,5-es rekesznyílás mellett is kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt. A teleobjektív gyújtótávolsága és a gyors rekeszértéke ideális a tökéletes portrék készítéséhez, még ha csekélyebb fény áll rendekezésre, miközben a minimális fókusztávolság lehetővé teszi, hogy elég közel kerüljön ahhoz, hogy minden egyes apró részletet életre keltsen.

 

Optikai tervezés

A Summilux-M 90 f / 1,5 ASPH. 8 lencsetagból áll, 6 csoportba rendezve, amelyek közül kettő aszférikus kialakítású. A speciális lencsetagok biztosítják, hogy az objektív kiváló optikai teljesítménye a teljes fókusztartományban megmaradjon és az optikai rendellenességek, például a vignettálás és a torzítások a lehető legkisebbek legyenek. 
Az integrált lencsevédő egy pillanat alatt rögzíthető és optimális védelmet nyújt a kóbor fénytől és a fényvisszaverődéstől.

 

Tökéletesség és pontosság

A speciális lencsék és kiváló minőségű anyagok használata mellett a Summilux-M 90 f / 1,5 ASPH egyedülálló teljesítményéhez az objektív rendkívül nagy pontosságú felépítése is hozzájárul. Ez nem csak garantálja a kiemelkedő optikai teljesítményt, hanem kivételesen tartós eszközzé is teszi az objektívet. 

A Leica SL és SL2 fényképezőgépekhez a Summilux-M 90 f / 1,5 ASPH. vonzó kiegészítést jelent a külön megvásárolható M-Adapter L-nek köszönhetően.

 

Adatok
Cikkszám
11678
Gyártó
Leica
Jótállás
2 years manufacturer's warranty
Méretek
91 x 74 mm
Zoom tartomány
90mm fix
Lencsetag / csoport
8/6
Napellenző
Integrált
Élességállítás módja
manuális
Tömeg (g)
1010
Gyújtótávolság (mm)
90
Bajonett
Leica M
Szűrő átmérő
67
Lamellák száma
11
Érzékelő szabvány kompatibilitás
Full Frame - APS-C - MFT
Szín
fekete
Bajonett
Leica M
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Cikkszám
11678
Hasonló termékek