Leica-SL2-fenykepezogep
Leica SL2-S fényképezőgép
5 280 EUR

Leica SL2-S fényképezőgép

Leica-SL2-fenykepezogep
Leica-SL2-fenykepezogep
Leica-SL2-fenykepezogep
Leica-SL2-fenykepezogep
Leica-SL2-fenykepezogep
Használati útmutató
Rendelhető
5 280 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az új LEICA SL2-S.
Két világ. Egy választás.

Design

Inspirálásra született

Felhasznált anyagok

Lelkiismeretes gyártási folyamat

Az egyedüli tükör nélküli, teljes formátumú MILC kamera, melyet Németországban terveztek és gyártanak a Leica M mellett. Egyedülálló a teljesen fém felépítés és elegáns bőr burkolatok harmóniája, melyek mind-mind azért születtek, hogy tartósan ellenálljanak az idő viszontagságainak, és hozzájáruljanak a fotózás gondtalan élvezetéhez. A fenntarthatóság garantált a folyamatos firmware frissítések révén.

 

Kontroll és kezelhetőség

Fotósokkal terveztük, fotósoknak

Egy egyedülálló felhasználói felület, melyben elkülönítettük a fotós és videós funkciókat, egyszerű és intuitív kezelhetőség, mely lehetővé teszi, hogy a fotós közvetlenül a fénykép rögzítésre koncentrálhasson - ezek mind a fotózás élményének elmélyítését segítik elő. Ezért fejlesztettünk a vevők és professzionális fotósok visszajelzései alapján.

Mozi mód

Professzionális filmes teljesítmény

Az SL2-S kínálta 4K filmfelvétel és a 60 képkocka/másodperc sebesség rendkívül igényes videók készítését teszi lehetővé. Mivel a fotó és videó üzemmódok teljesen elkülönülnek, a legfontosabb beállítások, mint az ISO, rögzítés asszisztens és kép stílusok azonnal elérhetőek. Nincs szükség hosszadalmas beállításokkal múlatni az időt valamelyik almenüben. A kamera mindig megfelelő beállításokkal kész a rögzítésre. 

 

EyeRes® kereső

Tökéletes kontroll minden szituációban

A továbbfejlesztett Eyeres® elektronikus kereső egy kiemelkedő, 5.76 MP felbontású szenzor és a legjobb minőségű fémből és a legszigorúbb minőségi követelmények mellett készült üvegből álló optika együttese. Az újdonság páratlan látvány élményben részesíti felhasználóját, hogy a legkönnyebb legyen a kompozíció megalkotása.

Nagyteljesítményű 24 MP-es CMOS-BSI szenzor

Teljesítőképesség újra definiálva

Az SL2-S CMOS képszenzorának példátlan felbontása Full Frame formátumban páratlan részlet ábrázolást és képminőséget eredményez. Óriási dinamika tartománya, 14 bit RGB színmélysége és az akár 100.000-ig állítható ISO tartomány kiemelkedő képminőséget nyújt minden fényviszony mellett. Még a kisebb képformátumú TL objektívekkel - melyeket a TL2 és CL gépekhez terveztek - is elérhető a 20 MP felbontás szemet gyönyörködtető színek mellett.

Maestro III processzor

Az új Maestro III processzor is egy pillér, ami az SL2-S teljesítőképességének növekedéséhez hozzájárult. Ehhez társulnak a Smart AF mód, a teljes felbontás mellett másodpercenként 10, vagy elektromos zárszerkezettel akár 20  felvétel készítésére alkalmas üzemmód, és a két UHS-II kompatibilis SD kártya foglalat, melynek köszönhetően egyszerre menthetőek DNG és JPEG formátumok.

Leica FOTOS

Optimális mobil munkafolyamat

A Leica FOTOS segítségével a kamera zökkenőmentesen csatlakozik mobilkészülékéhez, vagy iPad-jéhez WiFi, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi fotók azonnali le- és feltöltését, a kamera távirányítását mobilkészülékről, illetve az elkészült képek közötti böngészést, azok szerkesztését és megosztását különböző formátumokban.

A Leica SL2-S követő fókusz rendszere gyors és rendkívül megbízható fókuszálást tesz lehetővé. További különböző módok és funkciók - mint pl. az arc felismerés - állnak a felhasználó rendelkezésére, ez esetekben pedig az SL2 nagy teljesítményű autofókusz rendszere képes automatikusan kiválasztani, hogy álló, vagy mozgó téma került a fotós elé, és ennek fényében vált a lehetséges fókusz üzemmódok között.  

Megújult képstabilizátor

A Leica SL2-S egyik legnagyobb újdonságaként a továbbfejlesztett szenzor említhető meg, mely rendkívül gyorsan reagál a mozgásokra és hatékonyan kompenzálja a kamera remegését. Ez a gépvázba épített metódus hatásosan stabilizál azon objektívek esetében is, melyek nem rendelkeznek beépített mechanizmussal. Multishoot üzemmódban pedig az állványra rögzített kamera akár nyolc darab folyamatos kép rögzítésére képes a szenzor fél pixelenkénti emelésével minden expozíció között. Ez a tulajdonsága elképesztő megnégyszerezett felbontású, akár 96 Megapixeles panorámafotók készítését teszi lehetővé, ami extrém módon megnöveli a részletességet. 

Robusztusság, por és fröccsenő víz elleni védelem (IP54)

Az SL2-S IP54 szintű védelme rendkívüli időjárási körülmények között is emelt szinten védi a kamerát, míg a hosszabb expozíciók során az új, kikapcsolható zajcsökkentés lehetővé teszi a sokkal látványosabb szabad kézi fotózást is. Az időjárás miatti kisebb aggodalom pedig még koncentráltabb képek készítéséhez vezet.

SL objektívek, M objektívek

Egy fúzió, melyben két rendszer lelke olvad össze

A két rendszerrel való kompatibilitás egy szint felett határtalan alkotások készítését teszi lehetővé.

Adatok
Gyártó
Leica
Energiaellátás
Leica BC-SCL4 akkumulátor
Méretek
146 × 107 × 42 mm
Csatlakozók
USB 3.1 Gen1 Type C; HDMI 2.0 b Type A; multifunkciós (MF) csatlakozó adapter 3,5 mm audió be- és kimenethez;
Működési / tárolási hőmérséklet
-10°– +40 °C
Külső vakupapucs
Szabványos X-aljzat, középérintkezős vakupapucs TTL érintkezőkkel
ISO értékek
Manual: ISO 100 - ISO 100000; Auto: ISO 50 - ISO 100000
Önkioldó
2 mp, 12 mp
Adattárolás
UHS-II (ajánlott), UHS-I SD/SDHC/SDXC memória kártyák
Fájl formátumok
JPEG, DNG
Mikrofon
beépített sztereó
Hangfelvétel
van
Képstabilizátor
van
Beépített vaku
nincs
Állvány csatlakozás
1/4 coll, DIN 4503
Vakuszinkron
a vakupapucs TTL-es
Autofókusz
Üzemmódok: AF-S, AF-C, MF, egyérintéses AF
Por és vízcsepp elleni szigetelés
IP54
Kategória
tükör nélküli Full Frame fényképezőgép
Wi-Fi
van
Tömeg (g)
840
Érintőképernyő
Van
Képarány
3:2
Rekesz előválasztás
van
Egyéb tulajdonságok
5 tengelyű kép stabilizátor
Maestro III képfeldolgozó processzor
RGB színszűrő, UV / IR szűrő, aluláteresztő szűrő nélkül
Video módok: P - A - S - M / Film mód: M
 
Szenzor
CMOS szenzor: 5.94 µm / Fullframe (24.6 MP): 6072x4056 pixeles felbontás, APS-C (10.6 MP): 3984x2656 pixeles felbontás
Tartozékok
kamera váz, hordszíj, vázsapka, akkumulátor, akkutöltő nemzetközi adapterrel, USB 3.0 kábel, használati utasítás, garancia szelvény, Leica objektív tisztító kendő
Zársebesség előválasztás
van
Szín
fekete
Anyaghasználat
Teljesen fém készülékház, alumínium és magnézium ötvözete, bőr kiegészítőkkel. IEC 60529 szabvány (IP54) szerint fröccsenő víz elleni védettség.
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Cikkszám
10880
Hasonló termékek