Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica SF C1 távkioldó SF60 vakuhoz

Ár:
92.868 Ft + ÁFA ( 117.942 Ft )
Cikkszám: 14626
Gyártó: Leica
Leica ár-információk ITT!
SF 60 vakuhoz

Leírás

Leica SF-C1
Innovatív, jövőbe mutató tervezés és kompatibilitás

Az SF 60 vakut nem szükséges közvetlenül csatlakoztatni a fényképezőgéphez. A gépre helyezés helyett az új vaku távvezérléssel a fényképezőgéptől távol is használható, sőt a Leica SF C1-gyel kombinálva a fotótémát bármilyen szögből megvilágíthatjuk, így az SF C1 távvezérlő lehetővé teszi, hogy jóval messzebb menjünk, mint egyébként csupán az SF 60-nal lehetséges lenne.

Az SF C1 a 2,4 GHz-es rádiófrekvencián működik, több egyszerre használt vaku működéséhez nyolc különböző csatorna áll rendelkezésre.  A fényképezőgépre helyezett SF C1-től legfeljebb 100 méter távolságon belül működnek a vakuk egy, vagy akár három külön csoportba rendezett vezérléssel. Például egy vakut főfényként vezérelhet egy csodálatos tál megvilágításához, valamint további készülékeket az árnyékok derítéséhez és a háttér megvilágításához.

TTL üzemmód

A készülék természetesen a TTL üzemmódot és a gyors zársebességű vakuszinkront is támogatja. A TTL-ről manuális üzemmódba váltáskor a beállított paraméterek a későbbi használathoz változatlanok maradnak. Minden egyes vaku beállítási adatai leolvashatók az SF C1 kijelzőjéről, és bármikor módosíthatók. Ez különösen azokban a helyzetekben különösen hasznos, amikor az adott készülékek nehezen hozzáférhetőek, például egy szoftboxban, vagy a géptől jelentős távolságban.

A rendelkezésre álló energia három teljesen feltöltött AAA méretű akkumulátorral mintegy 3000 villanáshoz elegendő. Az SF C1 távvezérlő egy mikro SD kártya csatlakozással is rendelkezik a legújabb frissítések telepítéséhez, így biztosítható a legújabb technológiai színvonal.

*A képeken látható kamera nem tartozék.

Paraméterek

Szín fekete
Jótállás Gyártó által vállalt garancia: 1 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.