Leica-SF-C1-tavkioldo-SF60-vakuhoz
Leica SF C1 távkioldó SF60 vakuhoz
351 EUR

Leica SF C1 távkioldó SF60 vakuhoz

Leica-SF-C1-tavkioldo-SF60-vakuhoz
Leica-SF-C1-tavkioldo-SF60-vakuhoz
Leica-SF-C1-tavkioldo-SF60-vakuhoz
Leica-SF-C1-tavkioldo-SF60-vakuhoz
SF 60 vakuhoz
Raktáron
351 EUR
Részletek

Leica SF-C1
Innovatív, jövőbe mutató tervezés és kompatibilitás

 

Az SF 60 vakut nem szükséges közvetlenül csatlakoztatni a fényképezőgéphez. A gépre helyezés helyett az új vaku távvezérléssel a fényképezőgéptől távol is használható, sőt a Leica SF C1-gyel kombinálva a fotótémát bármilyen szögből megvilágíthatjuk, így az SF C1 távvezérlő lehetővé teszi, hogy jóval messzebb menjünk, mint egyébként csupán az SF 60-nal lehetséges lenne.

Az SF C1 a 2,4 GHz-es rádiófrekvencián működik, több egyszerre használt vaku működéséhez nyolc különböző csatorna áll rendelkezésre.  A fényképezőgépre helyezett SF C1-től legfeljebb 100 méter távolságon belül működnek a vakuk egy, vagy akár három külön csoportba rendezett vezérléssel. Például egy vakut főfényként vezérelhet egy csodálatos tál megvilágításához, valamint további készülékeket az árnyékok derítéséhez és a háttér megvilágításához.

TTL üzemmód

A készülék természetesen a TTL üzemmódot és a gyors zársebességű vakuszinkront is támogatja. A TTL-ről manuális üzemmódba váltáskor a beállított paraméterek a későbbi használathoz változatlanok maradnak. Minden egyes vaku beállítási adatai leolvashatók az SF C1 kijelzőjéről, és bármikor módosíthatók. Ez különösen azokban a helyzetekben különösen hasznos, amikor az adott készülékek nehezen hozzáférhetőek, például egy szoftboxban, vagy a géptől jelentős távolságban.

A rendelkezésre álló energia három teljesen feltöltött AAA méretű akkumulátorral mintegy 3000 villanáshoz elegendő. Az SF C1 távvezérlő egy mikro SD kártya csatlakozással is rendelkezik a legújabb frissítések telepítéséhez, így biztosítható a legújabb technológiai színvonal.

*A képeken látható kamera nem tartozék.

Adatok
Cikkszám
14626
Gyártó
Leica
Jótállás
1 year manufacturer's warranty
Szín
fekete
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
14626
Hasonló termékek