Leica S3 fényképezőgép
Leica S3 fényképezőgép
19 690 EUR

Leica S3 fényképezőgép

Leica S3 fényképezőgép
Leica S3 fényképezőgép
Leica S3 fényképezőgép
Leica S3 fényképezőgép
Leica S3 fényképezőgép
Leica S3 fényképezőgép
64 MP
ISO 50.000
Maestro II processzor
30 x 45 milliméteres képérzékelő
4K videó

Rendelhető
19 690 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek


 

LEICA S3

Az igazi.

 

A Leica S-Rendszer a lenyűgöző képminőség, a közepes formátumú fényképezés, és az egyedi vizuális élmény ötvözete megfűszerezve a 35 mm-es fényképezőgépek sokoldalúságával. A két világ legjobb tulajdonságainak egyesítésével egy új klassz született: a Leica Proforma.

Középformátum

 

A Leica ProFormat erőssége a képminőség és a kreatív potenciál optimális egyensúlyában rejlik. Az érzékelő felülete több mint 50% -kal nagyobb, mint a hagyományos 35 mm-es formátum, így a Leica  S-Rendszer kamerái a legjobb képminőséget ötvözik a közepes formátumú fényképezés jellegzetes megjelenésével. Az eddig nem tapasztalt tónustartomány és az 50000-ig terjedő ISO-értékek lehetővé teszik a professzionális eredmények elérését minden helyzetben.

Mobilis és Tartós

A profi fotósok mindennapi munkájában egyaránt fontos a megbízhatóság, a képminőség és a kezelhetőség. Az S-Rendszer, kiváló minőségű alapanyagokból készült, gondosan kiválasztott alkatrészei és a rendkívül kifinomult felépítése biztosítja a kamerák és az objektívek évekig tartó stabil működését, és kielégíti a profi fotózás mindennapi igényeit a legnehezebb körülmények között is.


 

 

 

 

 

 

Gyors autofókusz

 

A Leica S3 felülvizsgált és továbbfejlesztett prediktív autofókusz rendszere mindig egy lépéssel előre jár. Az objektív és a kamera egy tökéletes egységként működik, amely éles képeket eredményez.

 

Videózás középformátumban

 

A Leica CMOS érzékelővel és a Maestro II processzorral a Leica S3 rendelkezik minden szükséges technológiával a professzionális videofelvétel készítéséhez 4K felbontásban és Full HD felbontásban.

 

Az érzékelő teljes szélességét minden felbontásnál kihasználja, ami a videofelvételeknek a középformátumú képekkel ismerős különleges megjelenését teszi lehetővé.

 


Leica S objektívek

 

Az S-rendszerhez tervezett és gyártott 16 lencse mellett, 24 és 180 mm közötti fókusztávolsággal, az adapterek magas szintű kompatibilitást kínálnak számos más középformátumú lencsével.

 

 

Adatok
Cikkszám
10827
Gyártó
Leica
Egyéb tulajdonságok

Leica multifunkciós markolat S, Leica csuklószíj S, professzionális töltő S, Leica AC-Adapter S, Leica System Case S, Leica HDMI kábel, Leica Grid Screen S, Leica Microprism Screen S, Leica Standard Screen S, Leica Cable Release S, Leica S-Adapter C/H/V/M645/P67, Leica Audio-Adapter S

Tartozékok
kamera, Leica S BP-PRO1 akku,, Leica töltőr S ( EU, UK, US, autó töltő), Leica vállszíj S, Leica objektív takaró, Leica kupak S, Lemo® USB 3.0 cable S, Lemo® kábel S.
Anyaghasználat
gumiborítású magnézium váz, magnézium burkolat, alumínium gyűrű, rozsdamentes bajonett és vezérlő részek, Corning®Gorilla®Glass
Cikkszám
10827
Hasonló termékek