Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Leica M (Typ 262) fekete fényképezőgép

Ár:
1.643.394 Ft + ÁFA ( 2.087.110 Ft )
Cikkszám: 10947
Gyártó: Leica
Leica ár-információk ITT!
Letisztult és funkcionális
24MP, Full-Frame érzékelő
Alig hallható zárszerkezet
 

Leírás

Ergonómia és dizájn

Az egyedülállóan letisztult és funkcionális dizájn a Leica M (Typ 262) időtlen karakterét fejezi ki. Megint a „das Wesentliche” - a lényeges a fő szempont a minimalizmus művészete és a legjobb mestermunka révén. A Leica M (Typ 262) a tökéletességig „minimalizált” termék szimbóluma.

A használat fő szempontjai

A Leica M-rendszer valódi fotós igényeket elégít ki. Ez különösen igaz a Leica M (Typ 262) típusra: digitális, távmérős fényképezőgép, amely tudatosan kínál a műszakilag lehetségesnél kevesebbet. Egyetlen más gép sem összpontosít jobban a „das Wesentliche” jellemzőre, a komoly fotósok valóban lényeges igényeire.

Képminőség

Mint a többi digitális M-fényképezőgép, a Leica M (Typ 262) is nagy felbontóképességű, teljes formátumú CMOS szenzorral működik. 24 millió képpontja kivételes képminőséget és igen nagy érzékenységet biztosít ISO 6400-ig. Ezzel a Leica M (Typ 262) igen ideális adott fényben történő fotózáshoz.

Tapintat

A szerénységre törekvő külleme mellett a Leica M (Typ 262) alig hallható zárszerkezete is a legnagyobb tapintatot szolgálja. Ez felbecsülhetetlen előny az észrevétlen fotózásnál. 

Paraméterek

Érintőképernyő n.a.
Képarány n.a.
Rekesz előválasztás n.a.
Zársebesség előválasztás n.a.
Wi-Fi nincs
Választható szín fekete

Kapcsolódó termékek