Leica Geovid 8x42 R távolságmérős távcső
Leica Geovid 8x42 R távolságmérős távcső
1 800 EUR

Leica Geovid 8x42 R távolságmérős távcső

Leica Geovid 8x42 R távolságmérős távcső
Leica Geovid 8x42 R távolságmérős távcső
Leica Geovid 8x42 R távolságmérős távcső
Használati útmutató
Rendelhető
1 800 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A megújult Geovid R szériával a Leica újra magasra emelte a lécet. A teljes mértékben újra tervezett és technológiailag is alaposan felfrissített távmérős távcső minden részletében mély benyomást kelt.

  • Osztályában a legjobb optikai teljesítménnyel
  • Abszolút precizitású lézeres távmérővel
  • Jelentősen megemelt távolságmérő kapacitással
  • Teljesen felfrissített, ergonómikus dizájnnal
  • Különösen könnyű, kompakt konstrukciójával

 

Kategóriájában a legjobb optikai teljesítmény
Nem szeretne választani a nagy teljesítményű kereső optika és a precíz távolságmérő között? Nem is kell: A Geovid R a lehető legjobb kombinációt kínálja egy termékben, vonzó áron. A rendkívül kompakt, könnyű prémium távcső kategóriájában kiemelkedő látómezőt, valamint nagyszerű kép részleteket és lenyűgöző színhűséget biztosít. A kontraszt és a színkorrekció között kiegyensúlyozott optikai teljesítmény teljesen kielégíti a modern vadászok valamennyi igényét. Az erős, ugyanakkor könnyű alumínium ház hatékonyan védi a Geovid R optikai és lézer elemeit. Ezen kívül a gumírozott bevonattal kiváló a távcső fogása és tartása. 

Az új Leica Geovid R távolságmérős keresőtávcső úgy lett kialakítva, hogy még a legnehezebb környezeti körülmények között is megállja a helyét. Rázkódáscsillapító, gumírozott, struktúrált felületű bevonattal készül. Az alumínium váz remek védelmet nyújt a távcső belsejében lévő érzékeny optikai, elektronikai részeknek és a mozgó mechanikai elemeknek.

 

Teljesen precíz, gyors és megbízható távolságmérés
Az akár 2000 yardos (1800 méteres) továbbfejlesztett mérési tartománynak köszönhetően szinte bármilyen vadászati stílushoz tökéletesen illeszkedik. Az EHR funkció - amely vízszintesen 1100 méterig (1200 yardig) garantálja a szöghöz képest megfelelő vízszintes távolságot - emellett megkönnyíti az etikus lövést. Különösen ferdén  – akár lefelé, akár felfelé – leadott lövés esetén biztonságosabb és pontosabb találatot biztosít.

Pontos mérési teljesítményük miatt a Leica Geovid távcsövek nagyon kedveltek a vadászok körében. Már több mint 20 éve garantált  a távolság precíz meghatározása igen nagy távolsági tartományban. A Leica lézeres távolságmérő technológia könnyű használatot biztosít, és megbízható minden környezetben. A Leica Geovid R nem csak a céltárgy gyors láthatóságát szolgálja, hanem a Leica szabadalmaztatott és igen megbízható algoritmusával 10 és 1100 méter közötti távolságban a dőlésszöget figyelembe véve számításokat is végez a vízszíntesnek megfelelő távolság kijelzéséhez. Felhasználóbarát módon csak egy gomb megnyomása szükséges a lézeres távolságmérés és a ballisztikai kompenzáció valamennyi információjához. A prémium vadász kategóriában ez tette a Leicát vezető céggé.

A lényegre koncentrálva
Az újonnan kifejlesztett Geovid R modellek teljes mértékben a Leica alapértékeire összpontosítanak: erőteljes prémium optika, pontos távolságmérés, maximális optomechanikai megbízhatóság és egyszerű, intuitív kezelés. A rendkívül hatékony gyártásnak és a lényeges dolgokra való összpontosításnak köszönhetően többé nem kell választania a hagyományos távcső és a távolságmérő között.
A meggyőző árazás sok esetben a távolságmérő nélküli, hagyományos binokulárokkal történő összehasonlítást teszi lehetővé.

Adatok
Alap nagyítás (x)
8
Gyártó
Leica
Energiaellátás
1 x CR2 3V
Kijelző
LED 4 karakter automata fényerő
Méretek
125x168x70mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-20°C - 55°C
Kilépő pupilla
5,25mm
Látómező (m)
125m/1000m
Dioptria kompenzáció
±4
Bevonatok
HDC™ minden optikai felületen
Élességállítás
központi élességállítás, belső fókuszálás
Állvány csatlakozás
1/4 collos
Vízállóság
5 méterig
Prizmarendszer
modifikált Uppendahl rendszer
Szemtávolság
56-74 m
Gáztöltés
nitrogén
Nagyítás
8x
Frontlencse átmérő
42
Tömeg (g)
960
Legkisebb fókusztávolság (m)
5.6
Legkisebb nagyítás
8
Legnagyobb nagyítás
8
Elméleti szürkületi érték
18.3
Szemüveggel használható
igen
Állítható szemkagyló
igen
Mérési módok
-0,3mp / egyszeri, szkennelés
Lézer paraméterek
szemre ártalmatlan, láthatatlan EN és FDA Class 1
Egyéb tulajdonságok
HDC® többszörös bevonat
Tartozékok
neoprén nyakpánt, lencse védő kupakok, tok, elem
Távolságmérési opciók
Hatótávolsága: 10-1800m, Pontossága: ±1m 350m-ig, ±2m 700m-ig, ±0,5% 700m-től
Szín
fekete
Anyaghasználat
alumínium
Nagyítás tartomány (x)
8 – 8
Gyártó által vállalt garancia
5 év, 2 év az elektronikára
Tömeg
960
Cikkszám
40811
Videók
Hasonló termékek