Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

LEICA FOTOS - galéria a zsebben

Új verzió és firmware frissítések az Ön Leica kamerájához

Bluetooth párosítás Leica D-Lux 7-el és C-Lux-al

Használja ki az energia hatékony Bluetooth technológiát a C-Lux és D-Lux gépekhez való könnyű csatlakozáshoz!
Az ébresztő funkció és az automata időzóna frissítés még meggyőzőbbé teszi az új Leica Fotos alkalmazást. Kérjük, töltse le és telepítse a legutolsó firmware-t kamerájához, hogy a felhasználói élmény zökkenőmentes legyen!

Leica SL    

Leica CL    

Leica Q      

Leica Q-P  

Egyéb...     

 

 

Leica Fotos App 1.1

 

Távoli elérés? Alkotás Wi-Fi hálózat nélkül?


Nincs probléma. Mindössze egy érintés, és a telefon máris kapcsolatban van a kamerával. Azt is irányíthatja, hogy DNG, vagy JPG fájlokkal szeretne dolgozni.

 

Magával ragadó látvány

Mind az expozíciós adatok, mind az élesség elérhető és szerkeszthető telefonja nagy felbontású kijelzőjén. Ezzel a paraméterezhetőséggel fotós tudásától függetlenül mindig esélyesen finomíthatja az elkészült felvételeket. 

 

 

Kapja el a pillanatot!

Kezelje a kamerát telefonjáról! Csak helyezze a fényképezőgépet a megfelelő pozícióba (kreatív beállítások előnyben), telefonja képernyőjén pedig fókuszálhat, beállíthatja a rekeszt és a záridőt, az ISO és expozíciós értékeket. Egy érintés, és új szemléletű fotók születhetnek.,

A kamera beállítások legmélyebb bugyraiba is betekinthet anélkül, hogy megérintené. Most telefonkészüléke segítségével beállíthatja, milyen paraméterekkel néznek ki legjobban fotói.

Szerkesszen és ossza meg!

Szerkessze fotóit telefonkészüléke segítségével akár másodpercek alatt, megerőltetés nélkül az Adobe Lightroom Mobile, vagy akár a VSCO mobil alkalmazásaival!

Ha elkészült, pillanatok alatt oszthatja meg a jól sikerült alkotásokat barátaival, családjával, vagy kedvenc közösségi média oldalain.

 

Könnyű csatlakoztathatóság

Most könnyebben csatlakozhat kamerájához mobiltelefonja segítségével, mint eddig bármikor. A Leica Fotos App minden WiFi képes Leica kamerával működik. Első csatlakozáskor automatikusan menti a kamera hitelesítési adatait, hogy a későbbiekben bármikor pillanatok alatt elérje a program funkcióit.

A frissített Leica Fotos App használatához mindenképpen töltse le a legújabb firmware-t kamerájához!

 

A Leica Fotos App 1.1 letölthető az App Store-ból és a Google Play Áruházból.

Tartalomhoz tartozó címkék: Leica