Leica-APO-Summicron-M-50mm-F2.0-objektiv
Leica APO-Summicron-M 50mm F2.0 objektív
8 630 EUR

Leica APO-Summicron-M 50mm F2.0 objektív

Leica M objektív

Full Frame érzékelőhöz

Ragyogó kontraszt

Kiemelkedő részletgazdagság

Több, mint 50%-os kontraszt teljesítmény
Rendelhető
8 630 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az új Leica APO-Summicron-M 50 mm f/2 ASPH. objektív továbbra is egyértelmű bizonyítéka a Leica vezető szerepének, amelyet az optikai kiválóság területén vívott ki. A Leica mérnökei sikeresen küzdöttek meg a műszakilag lehetséges határok kibővítésével és ezzel a képalkotás új mércéjét állították fel. Minden idők első objektívje, amely teljesen és megalkuvás nélkül aknázza ki a korszerű, nagyfelbontású kamerarendszer kínálta képességeket.

Ez az objektív az optikai tervezés történetének új mérföldköve, korábban elérhetetlen teljesítményt nyújt valamennyi műszaki jellemző tekintetében. Például: gyakorlatilag nincs élesség veszteség a képszéleken még teljes nyílásnál sem, amint azt az MTF diagram is mutatja. Még a részletekben leggazdagabb képeknél is több mint 50%-os a kontraszt teljesítmény. Ez, a korábban ismeretlen vívmány is alátámasztja a lencse kivételes tudását.

Ez a ragyogó kontraszt kiemelkedően éles képet és részletgazdagságot biztosít saroktól-sarokig valamennyi fotós helyzetben. Ugyanakkor az objektív apokromatikus korrekciója révén a lehető legcsekélyebb szín-eltéréssel rendelkezik, így rajza részlethű, természetes színekkel. Mindezek ragyogó képeket eredményeznek még plakátméretű nagyításokon és nyomatokon is. A Leica APO-Summicron-M 50 mm f/2 ASPH. a normál objektívek választékának új, csúcsminőségű tagja.

Adatok
Cikkszám
11141
Gyártó
Leica
Jótállás
2 years manufacturer's warranty
Zoom tartomány
50mm fix
Élességállítás módja
manuális
Tömeg (g)
300
Gyújtótávolság (mm)
50
Bajonett
Leica M
Érzékelő szabvány kompatibilitás
Full Frame - APS-C - MFT
Szín
fekete
Bajonett
Leica M
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Cikkszám
11141
Hasonló termékek