Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
8 680 EUR

Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst

Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Leica SL2 + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett, ezüst
Használati útmutató
Rendelhető
8 680 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

LEICA SL2-S + SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH. szett

A Summicron-SL 50mm F2 Asph. kétségtelenül az a gyújtótávolság, ami nem hiányozhat egy jól felszerelt fotós táskából. Gyors autofókusszal, robusztus kivitelezéssel, valamint kivételes optikai minőséggel rendelkező objektív kiváló választás riportkészítéshez, építészethez, tájakhoz, portrékhoz és stúdiófotózáshoz.

Az SL objektív zökkenőmentes autofókusza gyors és egyenletes élességállítást biztosít – miközben rendkívül csendes marad. Ezáltal az SL objektív ideális az igényes videózáshoz a híres Summicron megjelenéssel. Ezenkívül nagyon könnyű, mindössze 370 gramm, közel fele akkora, mint az apokromatikus lencsékkel ellátott, nagy teljesítményű APO-Summicron-SL.

A Summicron SL 50 f/2 ASPH. objektív 12 lencsét tartalmaz 10 csoportban. A lencsék közül három aszférikus felületű, három pedig anomáliás részleges diszperziójú üvegből készült. Különleges optikai tulajdonságaik kompenzálják a kromatikus aberrációt, és a legjobb kép- és videóminőséget biztosítják kompakt és könnyű kialakításban.

Lelkiismeretes gyártási folyamat

Az egyedüli tükör nélküli, teljes formátumú MILC kamera, melyet Németországban terveztek és gyártanak a Leica M mellett. Egyedülálló a teljesen fém felépítés és elegáns bőr burkolatok harmóniája, melyek mind-mind azért születtek, hogy tartósan ellenálljanak az idő viszontagságainak, és hozzájáruljanak a fotózás gondtalan élvezetéhez. A fenntarthatóság garantált a folyamatos firmware frissítések révén.

Kontroll és kezelhetőség

Fotósokkal terveztük, fotósoknak

Egy egyedülálló felhasználói felület, melyben elkülönítettük a fotós és videós funkciókat, egyszerű és intuitív kezelhetőség, mely lehetővé teszi, hogy a fotós közvetlenül a fénykép rögzítésre koncentrálhasson - ezek mind a fotózás élményének elmélyítését segítik elő. Ezért fejlesztettünk a vevők és professzionális fotósok visszajelzései alapján.

Mozi mód

Professzionális filmes teljesítmény

Az SL2 kínálta 4K filmfelvétel és a 60 képkocka/másodperc sebesség rendkívül igényes videók készítését teszi lehetővé. Mivel a fotó és videó üzemmódok teljesen elkülönülnek, a legfontosabb beállítások, mint az ISO, rögzítés asszisztens és kép stílusok azonnal elérhetőek. Nincs szükség hosszadalmas beállításokkal múlatni az időt valamelyik almenüben. A kamera mindig megfelelő beállításokkal kész a rögzítésre.

EyeRes® kereső

A továbbfejlesztett Eyeres® elektronikus kereső egy kiemelkedő, 5.76 MP felbontású szenzor és a legjobb minőségű fémből és a legszigorúbb minőségi követelmények mellett készült üvegből álló optika együttese. Az újdonság páratlan látvány élményben részesíti felhasználóját, hogy a legkönnyebb legyen a kompozíció megalkotása.

Nagyteljesítményű 47 MP-es CMOS szenzor

Az SL2 CMOS képszenzorának példátlan felbontása Full Frame formátumban páratlan részlet ábrázolást és képminőséget eredményez. Óriási dinamika tartománya, 14 bit RGB színmélysége és az akár 50.000-ig állítható ISO tartomány kiemelkedő képminőséget nyújt minden fényviszony mellett. Még a kisebb képformátumú TL objektívekkel - melyeket a TL2 és CL gépekhez terveztek - is elérhető a 20 MP felbontás szemet gyönyörködtető színek mellett.

Maestro III processzor

Az új Maestro III processzor is egy pillér, ami az SL2 teljesítőképességének növekedéséhez hozzájárult. Ehhez társulnak a Smart AF mód, a teljes felbontás mellett másodpercenként 10, vagy elektromos zárszerkezettel akár 20  felvétel készítésére alkalmas üzemmód, és a két UHS-II kompatibilis SD kártya foglalat, melynek köszönhetően egyszerre menthetőek DNG és JPEG formátumok.

Megújult képstabilizátor

A Leica SL2 egyik legnagyobb újdonságaként a továbbfejlesztett szenzor említhető meg, mely rendkívül gyorsan reagál a mozgásokra és hatékonyan kompenzálja a kamera remegését. Ez a gépvázba épített metódus hatásosan stabilizál azon objektívek esetében is, melyek nem rendelkeznek beépített mechanizmussal. Multishoot üzemmódban pedig az állványra rögzített kamera akár nyolc darab folyamatos kép rögzítésére képes a szenzor fél pixelenkénti emelésével minden expozíció között. Ez a tulajdonsága elképesztő megnégyszerezett felbontású, akár 187 Megapixeles panorámafotók készítését teszi lehetővé, ami extrém módon megnöveli a részletességet. 

Robusztusság, por és fröccsenő víz elleni védelem (IP54)

Az SL2 IP54 szintű védelme rendkívüli időjárási körülmények között is emelt szinten védi a kamerát, míg a hosszabb expozíciók során az új, kikapcsolható zajcsökkentés lehetővé teszi a sokkal látványosabb szabad kézi fotózást is. Az időjárás miatti kisebb aggodalom pedig még koncentráltabb képek készítéséhez vezet.

SL objektívek, M objektívek

Egy fúzió, melyben két rendszer lelke olvad össze

A két rendszerrel való kompatibilitás egy szint felett határtalan alkotások készítését teszi lehetővé.

Adatok
Cikkszám
10629
Gyártó
Leica
Energiaellátás
Leica BC-SCL4 akkumulátor
Jótállás
2 years manufacturer's warranty
Méretek
146 × 107 × 42 mm
Csatlakozók
USB 3.1 Gen1 Type C; HDMI 2.0 b Type A; multifunkciós (MF) csatlakozó adapter 3,5 mm audió be- és kimenethez;
Működési / tárolási hőmérséklet
-10°– +40 °C
Objektív csatlakozás
Leica L-csatlakozás kommunikációs gyűrűvel a kamera és az objektív között
Külső vakupapucs
Szabványos X-aljzat, középérintkezős vakupapucs TTL érintkezőkkel
ISO értékek
Manual: ISO 50 - ISO 50000; Auto: ISO 100 - ISO 50000
Önkioldó
2 mp, 12 mp
Adattárolás
4 GB belső memória - DNG: 78 felvétel, JPG: >100 felvétel; UHS-II (ajánlott), UHS-I SD/SDHC/SDXC memória kártyák
Fájl formátumok
JPEG, DNG
Mikrofon
beépített sztereó
Hangfelvétel
van
Képstabilizátor
van
Beépített vaku
nincs
Állvány csatlakozás
1/4 coll, DIN 4503
Vakuszinkron
a vakupapucs TTL-es
Autofókusz
Üzemmódok: AF-S, AF-C, MF, egyérintéses AF
Kategória
tükör nélküli Full Frame fényképezőgép
Tömeg (g)
835
Érintőképernyő
Van
Képarány
3:2
Rekesz előválasztás
van
Szenzor
CMOS szenzor: 4.3 µm / Fullframe (47.3 MP): 8368x5584 pixeles felbontás, APS-C (20.2 MP): 5504x3664 pixeles felbontás
Tartozékok
kamera váz, hordszíj, vázsapka, akkumulátor, akkutöltő nemzetközi adapterrel, USB 3.0 kábel, használati utasítás, garancia szelvény, Leica objektív tisztító kendő
Zársebesség előválasztás
van
Szín
ezüst
Anyaghasználat
Teljesen fém készülékház, alumínium és magnézium ötvözete, bőr kiegészítőkkel. IEC 60529 szabvány (IP54) szerint fröccsenő víz elleni védettség.
EAN kód
4022243106291
Cikkszám
10629
Hasonló termékek