Leica M6 filmes fényképezőgép
Leica M6 filmes fényképezőgép
5 770 EUR

Leica M6 filmes fényképezőgép

Raktáron
5 770 EUR
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

 

A távolságmérő – minden Leica M fényképezőgép szíve

A távolságmérő kivételesen világos képet nyújt kiváló kontraszttal, és lehetővé teszi, hogy a  fénykép tényleges keretén túl is láss. Szélesebb képet ad a jelenetről, és teljes mértékben Te irányítod az élességállítást és az exponálást. Az M6 mechanikus távolságmérőt használ, 0,72-szeres nagyítással. A fényképezőgép kézzel készült,  több mint 100 különálló alkatrészből. A rekesznyílás és az expozíciós idő pontosan és könnyedén meghatározható az objektíven keresztüli szelektív mérésnek köszönhetően. A fókuszálás szuperponált képmódszerrel vagy osztott képmódszerrel történik. Mindkettő ideális a gyors és rendkívül pontos fókuszáláshoz, még rossz fényviszonyok között is.

leica-m6-modul01_details_1740x1160.jpg

leica-m6-modul02_details_1740x1160.jpg

A távolságmérős fotózás előnyei

Láss többet, reagálj jobban. Az M6 távolságmérő technológiája lehetővé teszi, hogy a képkereten túlra is láss, így felmérheted, hogy pontosan mikor kell kioldani a zárat. A megvilágított keretvonalak hat gyújtótávolságra emelik ki a képmezőt, párokba rendezve 28 és 90 mm, 35 és 135 mm, valamint 50 és 75 mm között. Az objektív csatlakoztatása után a megfelelő gyújtótávolság automatikusan megjelenik a keresőben. Ezenkívül az összes többi keretvonal megjeleníthető a távolságmérőben a mezőválasztó segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy a zár kioldása előtt kiválaszthasd a témának megfelelő gyújtótávolságot – és a megfelelő pillanatban rögzítsd a képet.

Ikonikus dizájn

Az M kamerák évtizedek óta nemcsak ikonikus képeket készítenek, hanem maguk is ikonokká váltak. Az egyszerű elegancia, az abszolút megbízhatóság és a kiváló minőségű anyagok ötvöződnek az ikonikus kialakításban, amely minden M kamerát meghatároz. A Leica képviseli a dizájnt, amely kiállja az idő próbáját. Például a rendkívül karcálló festésnek, a tömör sárgaréz felső borításnak és az M6-hoz használt robusztus műbőrnek köszönhető mindez. Ezenkívül az üvegfelületek tükröződésmentes bevonata megakadályozza a szórt fény okozta zavarokat. Az 1984-es eredetihez hűen az új generációt a vörös Leitz logó díszíti.

leica-m6-modul03_details_1740x1160.jpg

leica-m6-modul04_details_1740x1160.jpg

Az igazi érték megmarad

A trendek jönnek-mennek, de a valódi értékek kiállják az idő próbáját, hiszen generációról generációra öröklődnek. A Leica fényképezőgépek és objektívek a tartósság, a megbízhatóság és a minőség hagyományos értékeinek tanúi. Valódi, kézzelfogható minőséget képviselnek, kiváló anyagokkal és mechanikával. A Leica a precíziós alkatrészeit mindig kézzel gyártotta, felülmúlhatatlan mechanikai és optikai remekműveket fejlesztve, folyamatosan új mércét állítva fel. Eredeti, kézzelfogható minőség "Made in Germany" – azzal az egyetlen céllal, hogy mindig maximális szabadságot biztosítson a fotózás során.

Adatok
Gyártó
Leica
Fájl formátumok
filmes gép
Élességállítás
manuális
Állvány csatlakozás
van
Kompatibilis objektívek
Leica M bajonett
Kereső
Nagy, világos vonalú távolságmérő automatikus parallaxis kompenzációval
Wi-Fi
nincs
Távolságmérős
Igen
Tömeg (g)
575
Képarány
n.a.
Rekesz előválasztás
van
Zársebesség előválasztás
van
Szín
fekete
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Cikkszám
10557
Hasonló termékek