Leica Drop XL vezeték nélküli töltő Q3 fényképezőgéphez
Leica Drop XL vezeték nélküli töltő Q3 fényképezőgéphez
190 EUR

Leica Drop XL vezeték nélküli töltő Q3 fényképezőgéphez

Raktáron
190 EUR
Részletek

Az új Drop XL vezeték nélküli töltő tökéletes kiegészítője a Leica Q3 fényképezőgépnek, különösen akkor, ha az HG-DC1 markolattal van felszerelve. Ez a töltőpad lehetővé teszi a BP-SCL6 akkumulátor egyszerű és gyors töltését mindössze körülbelül 180 perc alatt.

A Leica Q3 fényképezőgép töltése a HG-DC1 vezeték nélküli töltőmarkolattal ellátott vezeték nélküli töltővel akár 10 W-os teljesítményen történik. Emellett más eszközök, mint például AirPods, iPhone és más QI-kompatibilis eszközök is tölthetők vele. Ez a töltőpad rendelkezik egy extra USB-A porttal is, így egyszerre akár három eszközt is tölthetünk vele.

A Drop XL töltőpad prémium minőségű alumínium alapból és elegáns szövetből készült, amely nem csak kiemelkedően tartós és megbízható, hanem elegáns megjelenést és érzést is kölcsönöz neki. A töltőpad további előnye, hogy rendelkezik idegen tárgyakat érzékelő funkcióval és hővédelemmel, amelyek biztosítják a biztonságos töltést és védelmet a túlmelegedés ellen.

Az eszköz könnyedén képes tölteni akár 3 mm vastag házakon keresztül is, így nem kell a tokot eltávolítania a töltéshez. A váltakozó áramú hálózati adapterrel és a 2 méter hosszú tápkábellel a Drop XL töltőpad egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé, így könnyedén élvezheti a vezeték nélküli töltés kényelmét.

A Drop XL vezeték nélküli töltő tökéletes választás a Leica Q3 fényképezőgéphez, hogy egyszerűen és hatékonyan tölthesd az akkumulátort. A prémium minőség, a sokoldalúság és a biztonságos töltési funkciók révén ez a töltőpad ideális kiegészítője a modern fotós készletének.

Adatok
Gyártó
Leica
Szín
fekete
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Cikkszám
18899
Hasonló termékek